top of page
_DTM8981-Edit.jpg

Fordi minderne
er vigtige.

Vælg en professionel bryllupsfotograf.

At sidde og kigge på sine bryllupsbilleder kan være en meget bevægende oplevelse. 

Mens I kigger på billederne, genoplever I de følelser, der var tilstede under brylluppet. I husker på den glæde, nervøsitet, spænding og kærlighed der var til stede. I husker også på de mennesker, der var med til at gøre dagen så speciel, og hvordan de bidrog til at skabe en uforglemmelig dag.

Derfor skal I vælge en professionel bryllupsfotograf, som har styr på tingene.

Måske mig :-)

Hej, jeg hedder Dan, kommer fra Aalborg, og har fotograferet professionelt i 4 år. Som bryllupsfotograf har jeg et ønske om at fange de smukke, unikke, sjove og rørende øjeblikke på jeres store dag. Jeg har flere års erfaring i at fotografere bryllupper, og har derfor fået en god forståelse for, hvad der skal til for at skabe smukke og tidsløse billeder.

Jeg forsøger at give mine brudepar en dejlig oplevelse. Det er ikke kun de gode billeder, men lige så meget at I husker tilbage på jeres bryllupsdag som noget helt særligt, med en fotograf som forstod at få jer til at føle sig godt tilpas.

Hvis du kan lide min billedestil og måde at redigere på, så prøv da lige at tage fat i mig, og lad os se om vi er et match. 

Kig dig omkring på min side, og spørg endelig hvis du har nogle spørgsmål. Jeg giver også gerne en kop kaffe hvis I kommer forbi Aalborg :-)

arkham-retouch-stor_edited_edited.jpg

”Vi blev gift den 3. september 2022 i Skagen, hvor vi havde Dan som fotograf. Han var rigtig dygtig og professionel - og vi er så glade for billederne fra dagen. Dan kom med ideer til lokation og posering, hvilket gjorde det hele meget nemmere. De varmeste anbefalinger fra Christine og Lasse.”

_DTM9573.jpg
_DTM8639.jpg

Mig eller onkel Ole?

Når du vælger mig som fotograf til dit bryllup, så vælger du en person som er forberedt til fingerspidserne. Der er ikke noget som kan overraske mig på din dag.

Jeg er velforberedt, har været ude og se lokationen til brudeportrætterne på forhånd. Jeg har back-up udstyr med hvis uheldet skulle være ude og et kamera skulle gå i stykker. Jeg har lavet en plan B sammen med jer i tilfælde af at vejret ikke viser sig fra sin bedste side. Jeg har erfaring i at fange de små detaljer som I måske ikke lige ser på dagen. På bryllupsdagen skal I ikke gå og tænke på om fotografen nu får det hele med, det kan jeg garantere for at det gør jeg. (og jeg vil vædde på at onkel Ole hellere vil feste sammen med jer end at have ansvaret for at tage billeder) ;-)

I skal bare nyde dagen og hinanden.

”Varm anbefaling fra os! Dan var professionel og superdygtig. Han fik os til at slappe af og føle at vi havde al tid i verden.
Udover den dejlige oplevelse, så var billederne så fine og personlige, fordi Dan tog udgangspunkt i hvem vi er og hvad vi gerne ville. Tak Dan!” Vivian & Lasse

Jamen det er jo dyrt...

Ja, det er ikke helt billigt ;-) men jeg garanterer at du ikke vil fortryde at du valgte en professionel fotograf når du sidder til dit sølvbryllup og kigger billeder fra bryllupsdagen. Prisen for en bryllupsfotograf kan umiddelbart virke dyr, men tænk på at det er en dag som ikke kan gøres om. Du betaler for tryghed i at der er styr på alt og dine minder fra dagen bliver gengivet så godt som muligt. Der må ikke gå noget galt og en dygtig fotograf er med til at minimere den risiko. Der er forberedelsestid for fotografen og der bliver brugt mange timer efter brylluppet til redigering af billeder.

Jeg tilbyder en række forskellige fotopakker, så du kan vælge den, der passer bedst til jeres behov og budget. 

Mit pris niveau ligger omkring gennemsnitsprisen for en god bryllupsfotograf.

Hvis du ønsker professionelle, unikke og smukke bryllupsfotos, der vil fange øjeblikket for evigt, så er jeg den perfekte fotograf for dig. Jeg glæder mig til at høre fra dig og til at hjælpe med at gøre jeres bryllup til noget helt særligt.

”De varmeste anbefalinger herfra ⭐️
Dan forevigede vores bryllup i smukke omgivelser i Østerådalen i Aalborg. Udover at være dybt professionel(!) var Dan også empatisk og rolig: Han evnede at få os til at slappe af på vores store dag, at skyde fantastiske billeder og “fange” vores personligheder. Vi har fået de mest fantastiske billeder af en uforglemmelig dag. Tak ⭐️” Sara & David

_DTM9243.jpg
_DTM8646-2.jpg

Det siger mine kunder.

Se mine priser
og
pakkeløsninger.

Kontakt mig 
for en lille
indledende
snak.

_DTM4467-Edit.jpg

Fra planlægning til udførelse.

Møde.

Når I har besluttet jer til at hyre mig til at lave jeres bryllupsbilleder, så tager vi et møde over en kop kaffe eller telefonisk og får talt om hvad I kunne tænke jer med hensyn til valg af pakke og hvordan vi tilpasser den bedst muligt til jeres behov. Har I nogle bestemte billeder der bare SKAL tages, valg af lokation og så videre. Vi snakker om en eventuel plan B. Jeg besvarer alle spørgsmål som I måtte have.

3 uger før brylluppet.

Jeg kontakter jer og vi aftaler en endelig plan for dagen, og laver en liste over hvilke billeder I vil have taget i løbet af dagen.

På bryllupsdagen.

Jeg ankommer til aftalt tid og sted.

Hvis der skal laves portrætter af gæsterne vil jeg meget gerne have at der er en hjælper som kender gæsterne og kan hjælpe med at få dem "sendt" til fotografen og få dem krydset af når deres billede er taget. Det vil også være en stor fordel hvis der er en hjælper med når I skal have lavet bryllupsbillederne på lokation (til at rette kjole og hår)

”Vi havde en rigtig god oplevelse med Dan som vores bryllupsfotograf! Han var god til at skabe tryghed omkring at få tager billeder, gav meget ros og ikke mindst at holde godt humør trods vi havde 20 minutter i voldsomt regnvejr. Dan løb rundt ude i regnen og tog billeder, og da der endelig klarede op, fik han taget de smukkeste portrætbilleder! Det var en behagelig oplevelse og nogle fantastiske billeder!” Katrine & Daniel

F.A.Q.

I har helt sikkert en masse spørgsmål, derfor har jeg samlet en FAQ, hvor jeg forsøger at besvare nogle af de spørgsmål som jeg oftest bliver stillet. Mangler du svar på noget, så tøv ikke med at tage fat i mig og spørg :-)

Mødes vi før brylluppet?

Jeg tilbyder alle mine kunder et indledende møde og byder gerne på en kop kaffe I Aalborg. Bor I længere væk kan vi mødes på Skype eller tale sammen i telefonen.

Hvad gør du hvis der regner?

Jeg har altid nogle store sorte golf paraplyer samt nogle gennemsigtige paraplyer med. De kan faktisk give nogle rigtig spændende og anderledes billeder. Ellers er der som regel mulighed for at lave portrætterne i kirken eller der hvor I skal afholde jeres fest. Vi finder altid en løsning.

Tager du billeder under vielsen i kirken?

Det er helt op til den pågældende præst om jeg må have lov til det.
Som regel spørger I om lov under jeres indledende møder med præsten, og hvis der gives tilladelse, så aftaler jeg på bryllupsdagen med præsten hvor jeg må fotografere fra. Jeg har altid haft et godt samarbejde med diverse præster fordi jeg er meget diskret og fotograferer med et kamera som er 100% lydløst.

Kan du skaffe en photobooth?

Ja, det kan jeg sagtens, men det er nemmere og billigere for jer at kontakte leverandøren selv.
Jeg kan anbefale www.selfiecam.dk Super service og rimelig pris.

Hvad med betaling?

Der betales et depositum på 1500,- ved bestilling og datoen er først booket når depositum er indbetalt. Restbeløb betales senest 8 dage efter brylluppet, og inden de færdige billeder udleveres. Betaling kan ske ved bankoverførsel eller MobilePay.

Kan vi bestille print/album af vores billeder?

Selvfølgelig kan I det. Jeg tilbyder nogle rigtig lækre fotoalbum. I vælger hvilke billeder I vil have i albummet og jeg får en grafisk designer til at lave layout på bogen, og I godkender den inden den bliver trykt ved et print bureau i Tyskland. I kan selvfølgelig også bestille alle de print I ønsker.

Hvor mange billeder får jeg?

Det varierer afhængig af hvilken pakke I vælger. Der er minimum 150 redigerede billeder i pakke 4. Alle billeder I får udleveret er færdigredigerede og I får dem i to størrelser. (til print og til web)
Jeg udleverer IKKE rå billederne.

Hvor lang tid skal vi afsætte til portrætbillederne?

Jeg vil helst have 45-60 minutter hvor jeg har jer for mig selv (eksl. kørsel).
Så er der tid til at prøve nogle forskellige opstillinger af, samtidig med at I ikke bliver alt for stressede.

Bruger du billeder fra vores bryllup i din markedsføring?

Jeg vil meget gerne have lov til at bruge nogle billeder fra brylluppet på min hjemmeside og sociale medier, da det er den eneste måde jeg kan vise mig frem på. Jeg spørger altid om lov først, og hvis i helst vil være fri for at få dem offentliggjort, så respekterer jeg selvfølgelig det. Ingen sure miner herfra :-)

Laver du video på vores bryllupsdag også?

Nej, mit fokus er kun på at lave de bedste stillbilleder på dagen, men jeg har samarbejdspartnere som kan hyres ind til kun at optage video. Lad os tage en snak hvis det er aktuelt for jer.

Hvornår og hvordan får vi vores billeder?

Jeres bryllupsbilleder bliver leveret digitalt, med mindre andet er aftalt. Jeg leverer ALTID 5 redigerede billeder som ligger i jeres mailboks dagen efter brylluppet, så der er noget at smide op på de sociale medier. Resten af billederne leveres indenfor max. 14 dage efter brylluppet. (men som regel hurtigere) I modtager et link til en download side hvor I kan hente de digitale filer.

bottom of page