Familie fotografering

Portræt af dig selv eller ungerne

Rebekka & Anders

"Vi blev gift i sensommeren 2019, og bryllupsbillederne blev taget af Dan.

Vi var meget glade for billederne. Dan var både professionel og idérig og vi fik taget nogle rigtig flotte billeder. Vi giver Dan vores varmeste anbefalinger"

Christina & Michael

"Vi havde Dan til at fotografere vores bryllup. En yderst tilfredsstillende og kompetent udførelse, med rigtig flot resultat"

Siw & Marcus

"Vi er SÅ tilfredse med vores billeder. Det var en rigtig fed oplevelse og en fornøjelse at have Dan som fotograf"


Hvorfor vælge en professionel bryllupsfotograf


Når du vælger mig som fotograf til dit bryllup, så vælger du en person som er forberedt til fingerspidserne. Der er ikke noget som kan overraske mig på din dag.

Jeg er velforberedt, har været ude og se lokationen til brudeportrætterne på forhånd. Jeg har back-up udstyr med hvis uheldet skulle være ude og et kamera skulle gå i stykker. Jeg har lavet en plan B sammen med jer i tilfælde af at vejret ikke viser sig fra sin bedste side. Jeg har erfaring i at fange de små detaljer som I måske ikke lige ser på dagen. På bryllupsdagen skal I ikke gå og tænke på om fotografen nu får det hele med, det kan jeg garantere for at det gør jeg.

I skal bare nyde dagen og hinanden.


Prisen for en bryllupsfotograf kan umiddelbart virke dyr, men tænk på at det er en dag som ikke kan gøres om. Du betaler for tryghed i at der er styr på alt og dine minder fra dagen bliver gengivet så godt som muligt. Der må ikke gå noget galt og en dygtig fotograf er med til at minimere den risiko. Der er forberedelsestid for fotografen og der bliver brugt mange timer efter brylluppet til redigering af billeder.


Jeg hører hjemme i Aalborg, Nordjylland, men kører over hele Jylland, Fyn og Sjælland mod ekstra kørselstillæg.


I har helt sikkert en masse spørgsmål, derfor har jeg samlet en FAQ nederst på siden, hvor jeg forsøger at besvare nogle af de spørgsmål som jeg oftest bliver stillet.


Fra planlægning til udførelse

Møde.

Når I har besluttet jer til at hyre mig til at lave jeres bryllupsbilleder, så tager vi et møde over en kop kaffe eller telefonisk og får talt om hvad I kunne tænke jer med hensyn til valg af pakke og hvordan vi tilpasser den bedst muligt til jeres behov. Har I nogle bestemte billeder der bare SKAL tages, valg af lokation og så videre. Vi snakker om en eventuel plan B. Jeg besvarer alle spørgsmål som I måtte have.

3 uger før brylluppet.

Jeg kontakter jer og vi aftaler en endelig plan for dagen, og laver en liste over hvilke billeder I vil have taget i løbet af dagen og sender jer en kontrakt indeholdende hvad vi har aftalt, så vi er helt sikre på at der ikke opstår nogle misforståelser.

På bryllupsdagen.

Jeg ankommer til aftalt tid og sted.

Hvis der skal laves portrætter af gæsterne vil jeg meget gerne have at der er en hjælper som kender gæsterne og kan hjælpe med at få dem "sendt" til fotografen og få dem krydset af når deres billede er taget. Det vil også være en stor fordel hvis der er en hjælper med når I skal have lavet bryllupsbillederne på lokation (til at rette kjole og hår)


FAQ

Hvad med Corona?

Vi er allesammen godt trætte af den der Corona, men det går heldigvis imod bedre tider.
Jeg har Corona garanti. Så hvis det bliver nødvendigt at udskyde jeres bryllup på grund af Corona, så har I mulighed at ombooke mig eller få jeres depositum retur, hvis ikke jeg er til rådighed på den nye dato.
Jeg overholder selvfølgelig alle restriktioner som regeringen har fastsat med hensyn til sprit og ansigtsmaske.

Hvor mange billeder får jeg?

Det varierer afhængig af hvilken pakke I vælger. Der er minimum 150 redigerede billeder i pakke 1. Alle billeder I får udleveret er færdigredigerede og I får dem i to størrelser. (til print og til web)
Jeg udleverer IKKE rå billederne.

Hvor lang tid skal vi afsætte til portrætbillederne?

Jeg vil helst have 45-60 minutter hvor jeg har jer for mig selv (eksl. kørsel).
Så er der tid til at prøve nogle forskellige opstillinger af, samtidig med at I ikke bliver alt for stressede.

Tager du billeder under vielsen i kirken?

Det er helt op til den pågældende præst om jeg må have lov til det.
Som regel spørger I om lov under jeres indledende møder med præsten, og hvis der gives tilladelse, så aftaler jeg på bryllupsdagen med præsten hvor jeg må fotografere fra. Jeg har altid haft et godt samarbejde med diverse præster fordi jeg er meget diskret og fotograferer med et kamera som er 100% lydløst.

Bruger du billeder fra vores bryllup i din markedsføring?

Jeg vil meget gerne have lov til at bruge nogle billeder fra brylluppet på min hjemmeside og sociale medier, da det er den eneste måde jeg kan vise mig frem på. Jeg spørger altid om lov først, og hvis i helst vil være fri for at få dem offentliggjort, så respekterer jeg selvfølgelig det. Ingen sure miner herfra :-)

Mødes vi før brylluppet?

Jeg tilbyder alle mine kunder et indledende møde og byder gerne på en kop kaffe I Aalborg. Bor I længere væk kan vi mødes på Skype eller tale sammen i telefonen.

Hvad gør du hvis der regner?

Jeg har altid nogle store sorte golf paraplyer samt nogle gennemsigtige paraplyer med. De kan faktisk give nogle rigtig spændende og anderledes billeder. Ellers er der som regel mulighed for at lave portrætterne i kirken eller der hvor I skal afholde jeres fest. Vi finder altid en løsning.

Kan du skaffe en photobooth?

Ja, det kan jeg sagtens, men det er nemmere og billigere for jer at kontakte leverandøren selv.
Jeg kan anbefale www.selfiecam.dk Super service og rimelig pris.

Laver du video på vores bryllupsdag osse?

Nej, mit fokus er kun på at lave de bedste stillbilleder på dagen, men jeg har samarbejdspartnere som kan hyres ind til kun at optage video. Lad os tage en snak hvis det er aktuelt for jer.

Hvad med betaling?

Der betales et depositum på 1500,- ved bestilling og datoen er først booket når depositum er indbetalt. Restbeløb betales senest 8 dage før brylluppet. Betaling kan ske ved bankoverførsel eller MobilePay.

Hvornår og hvordan får vi vores billeder?

Jeres bryllupsbilleder bliver leveret digitalt, med mindre andet er aftalt. Jeg leverer ALTID 5 redigerede billeder som ligger i jeres mailboks dagen efter brylluppet, så der er noget at smide op på de sociale medier. Resten af billederne leveres indenfor max. 3 uger (men som regel hurtigere) I modtager et link til en download side hvor I kan hente de digitale filer.


Lad os tage en snak

Kontakt mig ved hjælp af formularen, på mail: hej@danmortensen.com eller giv mig et ring på +45 53 76 25 32 lad os tage en snak om hvad jeg kan hjælpe dig med.