top of page
_DTM8331-Edit-Edit-2.jpg

Fordi de her minder også
er vigtige.

Vælg en professionel
fotograf.

Graviditet er en magisk tid i en kvindes liv, og det fortjener at blive dokumenteret på en smuk og æstetisk måde.

Mit mål er at skabe minder, som vil vare evigt og bringe glæde og inspiration i mange år fremover.

Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at få dig til at føle dig tryg og smuk under hele fotograferingen. Jeg lytter til dine ønsker og behov og arbejder sammen med dig for at skabe en afslappet og behagelig stemning.

Som fotograf er det min passion at skabe kunst, der fanger de uforglemmelige øjeblikke i dit liv. Jeg vil skabe billeder, som vil bringe glæde og inspiration til dig og din familie i mange år fremover. Hvis du er interesseret i at høre mere om mine tjenester og hvordan jeg kan hjælpe dig med at dokumentere din graviditet, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

arkham-retouch-stor_edited_edited.jpg
_DTM8300-Edit.jpg
_DTM8177-Edit.jpg

Mig eller onkel Ole?

Når du vælger mig som fotograf til dit bryllup, så vælger du en person som er forberedt til fingerspidserne. Der er ikke noget som kan overraske mig på din dag.

Jeg er velforberedt, har været ude og se lokationen til brudeportrætterne på forhånd. Jeg har back-up udstyr med hvis uheldet skulle være ude og et kamera skulle gå i stykker. Jeg har lavet en plan B sammen med jer i tilfælde af at vejret ikke viser sig fra sin bedste side. Jeg har erfaring i at fange de små detaljer som I måske ikke lige ser på dagen. På bryllupsdagen skal I ikke gå og tænke på om fotografen nu får det hele med, det kan jeg garantere for at det gør jeg. (og jeg vil vædde på at onkel Ole hellere vil feste sammen med jer end at have ansvaret for at tage billeder) ;-)

Jamen det er jo dyrt...

Ja, det er ikke helt billigt ;-) men jeg garanterer at du ikke vil fortryde at du valgte en professionel fotograf når du sidder til dit sølvbryllup og kigger billeder fra bryllupsdagen. Prisen for en bryllupsfotograf kan umiddelbart virke dyr, men tænk på at det er en dag som ikke kan gøres om. Du betaler for tryghed i at der er styr på alt og dine minder fra dagen bliver gengivet så godt som muligt. Der må ikke gå noget galt og en dygtig fotograf er med til at minimere den risiko. Der er forberedelsestid for fotografen og der bliver brugt mange timer efter brylluppet til redigering af billeder.

Jeg tilbyder en række forskellige fotopakker, så du kan vælge den, der passer bedst til jeres behov og budget. 

Mit pris niveau ligger omkring gennemsnitsprisen for en god bryllupsfotograf.

Hvis du ønsker professionelle, unikke og smukke bryllupsfotos, der vil fange øjeblikket for evigt, så er jeg den perfekte fotograf for dig. Jeg glæder mig til at høre fra dig og til at hjælpe med at gøre jeres bryllup til noget helt særligt.

_DTM8742-Edit.jpg
bottom of page