top of page

Erhvervsportræt / Personlig branding / Medarbejderbilleder /

Fotografering
af mennesker

Gode billeder - God service - Hurtig levering

_DTM5726_edited.jpg
_DTM7360-Edit_edited.jpg
_DTM7884.jpg

ERHVERVS-PORTRÆTTER

Et godt portrætbillede er vigtigt for firmaet fordi det kan være med til at give et professionelt indtryk til de personer, der ser det. Det kan være på firmaets hjemmeside, på sociale medier, på visitkort eller andre steder, hvor det kan være relevant at med et billede af dig.

Et godt portrætbillede viser, at man har taget sig tid til at tænke over sit udtryk og sin fremtoning, og at man er professionel og dedikeret til sit arbejde. 

I en verden, hvor mange mennesker mødes digitalt, er et godt portrætbillede også en måde at være visuelt tilstede på, selv om man ikke er fysisk til stede. Derfor kan et godt portrætbillede være med til at skabe tillid og genkendelighed for firmaet og dets medarbejdere.

Erhvervsportrætter kan laves i studie, virksomheden eller på en valgt lokation.

PERSONLIG Branding

Vis verden, hvem du er.

Personlig branding handler om at skabe et professionelt og unikt image for en person, som kan hjælpe med at fremhæve den pågældendes kompetencer og personlighed. Billeder kan være et vigtigt element i personlig branding, da de kan bidrage til at skabe en visuel identitet og give et indtryk af dig som person.

Der er mange fordele ved at vælge en professionel fotograf til at lave personlige branding billeder, og det kan være en god investering i forhold til at skabe et professionelt og gennemtænkt visuelt udtryk.

hvis du skal bruge billederne til at promovere dig selv eller din virksomhed på sociale medier eller på en hjemmeside, hvor det er vigtigt, at billederne ser godt ud og fremstår professionelle.

En dygtig fotograf kan også hjælpe med at vejlede og rådgive om, hvad der vil fungere bedst i forhold til dine ønsker og behov. 

 

MEDARBEJDER- PORTRÆTTER

Her er tre gode grunde til, at billeder af firmaets ansatte kan være en god investering:

  1. Personligt touch: Billeder af ansatte giver firmaet et mere personligt præg og gør det nemmere for kunder og samarbejdspartnere at knytte forbindelse til de mennesker, der arbejder i virksomheden.

  2. Troværdighed: Billeder af ansatte kan bidrage til at øge troværdigheden omkring firmaet, da det viser, at der er "rigtige" mennesker bag virksomheden.

  3. Ekspertise: Billeder af personale der er klædt professionelt og udtrykker sig kompetent, kan signalere, at firmaet har dygtige og kompetente medarbejdere, hvilket kan øge tilliden til firmaet.

Billeder af virksomhedens ansatte kan bidrage til at styrke firmaets image og øge tilliden hos kunder og samarbejdspartnere.

Read More >
_DTM5661-Edit-Edit_edited.jpg
_DTM9398_edited.jpg
_DTM1171.jpg
_DTM5763-Edit.jpg
_DTM8605.jpg

Vil du snakke?

ADRESSE:

Rebslagervej 1

9000 Aalborg

MAIL:

TELEFON:

+45 53762532

SOCIAL MEDIA:

  • Linkedin
Aalborg - Støvring - Hobro - Brønderslev - Hjørring - Hirtshals -Frederikshavn - Sæby - Skagen - Thisted - Fjerritslev
bottom of page