Det siger kunderne.

Det er den fedeste følelse når man får en positiv anmeldelse fra et brudepar. Det betyder at min opgave er lykkedes og de har haft en fantastisk oplevelse, og fået nogle dejlige mindeværdige billeder.

Louise & Jacob

”En fotograf, der har øje for det gode billede og med masser af gode idéer; han var “usynlig”, når vi havde fokus på andre ting og fik stadig foreviget de vigtige øjeblikke - samtidig var han god til at guide, når der skulle tages billeder af os. I tiden op til og efter brylluppet var der styr på alt, og det gjorde os både trygge og rolige ved at have valgt ham som vores fotograf. Alt i alt en rigtig god oplevelse, og han får vores varmeste anbefalinger!”

Christine & Lasse

”Vi blev gift den 3. september 2022 i Skagen, hvor vi havde Dan som fotograf. Han var rigtig dygtig og professionel - og vi er så glade for billederne fra dagen. Dan kom med ideer til lokation og posering, hvilket gjorde det hele meget nemmere. De varmeste anbefalinger fra Lasse og Christine.”

_DTM3827-2.jpg
_DTM0175-2.jpg

Line & Lasse

”Vi bookede Dan som fotograf til vores bryllup - det har vi ikke fortrudt! 🙂 Meget diskret i kirken og fuld af gode idéer efterfølgende til gode og sjove billeder. Billederne blev supergode 👌 Stor anbefaling herfra! 👍”

Vivian & Lasse

”Varm anbefaling fra os! Dan var professionel og superdygtig. Han fik os til at slappe af og føle at vi havde al tid i verden.
Udover den dejlige oplevelse, så var billederne så fine og personlige, fordi Dan tog udgangspunkt i hvem vi er og hvad vi gerne ville. Tak Dan!”

Heidi & Poul-Erik

”Dan var vores fotograf til vores bryllup, og sikke nogle flotte billeder vi har modtaget. Dan er absolut dybt professionel, og ved lige nøjagtig hvordan billeder skal tages.
Vi er ikke nogen som elsker at få taget billeder og hader at stille os op foran et kamera, og alligevel har vi fået så mange gode billeder både af os som brudepar, fra vielsen og festen.
Vi kan kun give Dan de bedste anbefalinger, og skal vi bruge en fotograf igen, bliver det helt sikkert Dan.”

Katrine & Daniel

”Vi havde en rigtig god oplevelse med Dan som vores bryllupsfotograf! Han var god til at skabe tryghed omkring at få tager billeder, gav meget ros og ikke mindst at holde godt humør trods vi havde 20 minutter i voldsomt regnvejr. Dan løb rundt ude i regnen og tog billeder, og da der endelig klarede op, fik han taget de smukkeste portrætbilleder! Det var en behagelig oplevelse og nogle fantastiske billeder!”

_DTM2098.jpg