top of page

Det siger kunderne.

Det er den fedeste følelse når man får en positiv anmeldelse fra et brudepar. Det betyder at min opgave er lykkedes og de har haft en fantastisk oplevelse, og fået nogle dejlige mindeværdige billeder.

Brudepar kigger på hinanden i kirken

Sarah & Mads

"Af hjertet tak for de helt igennem fantastiske billeder, som Dan fik taget til vores bryllup d. 29/7 2023. Sødeste, mest rare menneske og helt igennem professionel fra start til slut. Alle vores gæster har rost billederne og Dans optræden til vores fest. Vi opdagede nærmest ikke at han var der, og alligevel har han formået at fange ALLE gode øjeblikke og foreviget dem til os. Mange tak Dan. Hele vores samarbejde har overgået enhver forventning. TAK.

Brud kigger på sin brudgom i soveværelse

Louise & Jacob

”En fotograf, der har øje for det gode billede og med masser af gode idéer; han var “usynlig”, når vi havde fokus på andre ting og fik stadig foreviget de vigtige øjeblikke - samtidig var han god til at guide, når der skulle tages billeder af os. I tiden op til og efter brylluppet var der styr på alt, og det gjorde os både trygge og rolige ved at have valgt ham som vores fotograf. Alt i alt en rigtig god oplevelse, og han får vores varmeste anbefalinger!”

Brudepar kysser hinanden

Heidi & Poul-Erik

”Dan var vores fotograf til vores bryllup, og sikke nogle flotte billeder vi har modtaget. Dan er absolut dybt professionel, og ved lige nøjagtig hvordan billeder skal tages.
Vi er ikke nogen som elsker at få taget billeder og hader at stille os op foran et kamera, og alligevel har vi fået så mange gode billeder både af os som brudepar, fra vielsen og festen.
Vi kan kun give Dan de bedste anbefalinger, og skal vi bruge en fotograf igen, bliver det helt sikkert Dan.”

Budgom kysser sin brud

Vivian & Lasse

”Varm anbefaling fra os! Dan var professionel og superdygtig. Han fik os til at slappe af og føle at vi havde al tid i verden.
Udover den dejlige oplevelse, så var billederne så fine og personlige, fordi Dan tog udgangspunkt i hvem vi er og hvad vi gerne ville. Tak Dan!”

Brudepar kigger ind i kameraet

Line & Lasse

”Vi bookede Dan som fotograf til vores bryllup - det har vi ikke fortrudt! 🙂 Meget diskret i kirken og fuld af gode idéer efterfølgende til gode og sjove billeder. Billederne blev supergode 👌 Stor anbefaling herfra! 👍”

Brudepar kysser

Mette & Christian

”Dan var med til at forevige vores bryllup den 02.07.22 Dan var yderst professionel og en behagelig person han fik taget de fineste billeder og vi er meget tilfredse med resultatet. Kæmpe anbefaling fra Mette og Christian, Frederikshavn”

Brud læner sig op ad ryggen på brudgom

Ditte & Christian

”Fik taget bryllupsbilleder af Dan, som var rigtig dygtig til at hjælpe med at finde baggrunde og positurer, så vi fik nogle billeder vi var godt tilfredse med. Kan varmt anbefales.”

Brudepar kigger ind i kameraet

Pernille & Mikkel

”Dan er en super god fotograf og han har et fantastisk humør med sig.
Vi var meget glad for at have Dan med til vores bryllup 🙏”

Brudepar griner og kigger ind i kameraet

Sara & David

”De varmeste anbefalinger herfra ⭐️
Dan forevigede vores bryllup i smukke omgivelser i Østerådalen i Aalborg. Udover at være dybt professionel(!) var Dan også empatisk og rolig: Han evnede at få os til at slappe af på vores store dag, at skyde fantastiske billeder og “fange” vores personligheder. Vi har fået de mest fantastiske billeder af en uforglemmelig dag. Tak ⭐️”

Brudepar kigger på hinanden

Katrine & Daniel

”Vi havde en rigtig god oplevelse med Dan som vores bryllupsfotograf! Han var god til at skabe tryghed omkring at få tager billeder, gav meget ros og ikke mindst at holde godt humør trods vi havde 20 minutter i voldsomt regnvejr. Dan løb rundt ude i regnen og tog billeder, og da der endelig klarede op, fik han taget de smukkeste portrætbilleder! Det var en behagelig oplevelse og nogle fantastiske billeder!”

Brudepar kigger ind i kameraet

Mathilde & Jeppe

”Virkelig professionel og fantastiske billeder! Vi er begge lidt ubekvem foran et kamera, men Dan var mega god til at skabe en sjov og afslappet stemning. Når man giftes, går ting meget hurtigt. Og det var dejligt at kunne se tilbage på billederne og opdage detailer som man ikke selv lagde mærke til. Vi er så glade for at vi valgte ham til at forevige vores bryllup.”

Brudepar kigger på hinanden på en strand i Skagen

Christine & Lasse

”Vi blev gift den 3. september 2022 i Skagen, hvor vi havde Dan som fotograf. Han var rigtig dygtig og professionel - og vi er så glade for billederne fra dagen. Dan kom med ideer til lokation og posering, hvilket gjorde det hele meget nemmere. De varmeste anbefalinger fra Christine og Lasse.”

bottom of page