top of page

Gode billeder - God service - Hurtig levering

CV - Profilbillede

CV fotografering

4 GODE GRUNDE TIL AT DU SKAL FÅ LAVET DIG ET GODT CV BILLEDE.

 1. Første indtryk: Dit CV-foto er ofte det første, en arbejdsgiver ser, når de ser dit CV eller din sociale profil. Et professionelt foto kan hjælpe med at skabe et positivt første indtryk og få arbejdsgiverens opmærksomhed.

 2. Professionalisme: Et professionelt foto viser, at du tager din karriere alvorligt og har investeret tid og ressourcer i at præsentere dig selv på en professionel måde.

 3. Personlighed: Et godt CV-foto kan også vise din personlighed og give arbejdsgiveren et indtryk af, hvem du er som person.

 4. Adskillelse fra konkurrenterne: Et godt CV-foto kan hjælpe dig med at skille dig ud fra andre ansøgere og give arbejdsgiveren en fornemmelse af, at du er en seriøs og kvalificeret kandidat.
   
  FOTOGRAFERING I STUDIE I AALBORG.
  Fotograferingen foregår i mit studie på rebslagervej 1 i Aalborg. Vi kigger billederne igennem med det samme og vælger i fællesskab det billede du vil have redigeret. 

   

CV fotografering

 • 15 min session i studie.

 • Vi vælger billede sammen.

 • 1 redigeret billede i farve og sort/hvid leveret digitalt.

 • Pris: 499,- inkl. moms

Vil du vide mere?

ADRESSE:

Rebslagervej 1

9000 Aalborg

MAIL:

TELEFON:

+45 53762532

SOCIAL MEDIA:

 • Linkedin
Tak for din besked :-)
Din fotograf i Aalborg - Støvring - Hobro - Brønderslev - Hjørring - Hirtshals -Frederikshavn - Sæby - Skagen - Thisted - Fjerritslev
bottom of page